HIGH BEER BIJ RESTAURANT DE WEEGHBRUG![]() Op 17 februari 2019 heeft Restaurant de Weeghbug in Wamel samen met brouwerij Swambacchus een High Beer georganiseerd. De reacties waren zeer positief. Bij de High Beer hebben wij geprobeerd 7 gerechten en 7 bieren te combineren tot een culinaire combinatie. Zo was er bijvoorbeeld een romige witlofsoep met Bleu d’Auvergne (blauwe schimmelkaas). Deze werd gecombineerd met de Wamelse Prüm, een blond bier met o.a. koriander, sinaasappelschillen, kruidnagel en bloemenhoning. Verder was er nog een verassend eind met een dessert van spekkoek, roomijs van trekdrop en karamelsaus met kaneel. Gecombineerd met het Winterbier van 2018, hierin zitten o.a. steranijs en kaneel. De gerechten en de bieren versterken elkaars smaken en soms laat de combinatie juist één van de ingrediënten van het bier of het gerecht extra naar voren komen. Reserveer alvast voor een nieuwe High Beer Op 13 oktober 2019 vanaf 15:00 uur is er wederom een High Beer bij de Weeghbrug in samenwerking met brouwerij Swambacchus. Komt u ook? Het belooft weer een culinair spektakel te worden! Er kan reeds gereserveerd worden op de website van de Weeghbrug: http://deweeghbrug.nl/agenda/ |
Details
AuteurSchrijf iets over uzelf. Maak u geen zorgen over toeters en bellen, een overzichtje volstaat. Archieven
Maart 2019
Categorieën |